Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Budinca de paine si mango reprezinta un desert delicios pe care copiii il vor aprecia. Reteta este recomandata copiilor mai mari de 2 ani, care consuma deja zahar si alte produse care pot contine zahar. Evident, cantitatea de zahar poate fi adaptata in functie de preferintele alimentare. Se pot folosi si curmale maruntite sau papaya in loc de zahar.
Aflati mai jos modul de pregatire si ingredientele necesare pentru o budinca gustoasa cu felii de mango.
Numar de portii: 6 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se preincalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Se unge cu unt o tava pentru cuptor.
Intr-un alt vas se combina untul cu laptele integral, cu frisca, cu zaharul, vanilia, cardamonul, ghimbirul. Vasul se transfera pe aragaz la foc mic si se amesteca pana ce laptele se incalzeste si untul se topeste. Dupa aceea se ia vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca pret de 4-5 minute.
Intr-un alt vas micut se amesteca ouale. Ouale batute spuma se amesteca cu mixtul de lapte.
Intr-un alt vas se amesteca painea cu fructele de mango. Se pune amestecul de paine cu mango peste cel cu lapte. Trebuie sa aveti grija ca painea sa absoarba din lapte. Se lasa amestecul deoparte pret de 5 minute.
Budinca se introduce in cuptor pret de 45-50 de minute pana ce devine maronie. Budinca cu mango se serveste calda, nu fierbinte. Se serveste impreuna cu frisca sau inghetata de vanilie, ori cu sirop din fructe dulci.
Pofta buna.
Despre Sorin Spanu
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.