Recomanda pe Facebook Recomanda pe Google+ Imprima
Biscuiti nisiposi - o reteta gustoasa si rapida, potrivita pentru o gustare sau pentru a fi folositi la prepararea altor mancaruri.
Copiii ii vor indragi mai ales in perioadele in care le apar dintii si vor sa roada ceva. Daca folositi reteta pentru a pregati biscuiti copiiilor mai mici de 1 an, folositi sirop de agave sau stafide pentru a indulci compozitia.
Numar de portii: 10 portii
Timp de preparare: minute
Numar de servire: minute
Se cerne faina intr-un castron adanc, se face o adancitura in care se pun galbenusurile fierte si trecute prin masina de tocat sau prin razatoarea de sticla, sare, untul topit, zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja de lamiae.
Se amesteca toate, se framanta un aluat vartos, care se lasa la rece doua ore.
Se scoate, se intinde o foaie groasa de 2 cm, se taie dreptunghiuri si se pun la copt intr-o tava neunsa, la cuptorul preincalzit.
Se tin la foc mare 5 minute, apoi 20-25 de minute la foc potrivit.
Biscuitii nisiposi sunt o alegere perfecta pentru o gustare simpla si buna de rontait.
Pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 60 minute
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 40 minute
Momentan nu exista recenzii la aceasta reteta. Ai gatit aceasta reteta? Ajuta-le pe celelalte mamici sa-si faca o parere despre aceasta reteta publicand acum o recenzie.