Juniori in restaurant
In aceasta duminica, 20 octombrie, la ora 9:30, are loc ultimul curs practic din luna octombrie, “Juniori in afaceri”, programul de educatie economica si antreprenoriat pentru copii, in spatiul restaurantului Caru’ cu Bere din Centrul Istoric al Bucurestiului, "Juniori in restaurant".
Copiii vor avea ocazia sa joace rolul ospatarilor intr-un restaurant adevarat, cu ustensile, mijloace de prezentare adevarate, sub pregatirea si supravegherea profesionistilor din domeniu.
Asteptam 14 copii cu varsta intre 7 - 12 ani, care vor fi instruiti timp de 30 minute, iar ulterior vor fi indrumati de ospatari cu experienta sa preia comenzi si sa serveasca.
Parintii sunt invitati sa le fie clienti celor mici, care ii vor intampina, vor prelua comenzile si ii vor servi. Fiecare copil va avea, pe rand, cate un rol in restaurant, astfel:
- ospatari – 9 locuri (fete si baieti)
- hostesse – 5 locuri (fete)
La final copiii vor manca impreuna, vor fi evaluati prin fise de impresii completate de clientii – parinti, vor desena note de plata pentru bacsis si diplome de participare din partea echipei NextSteve Group. Bacsisul micilor osptari si hostesse se va imparti in mod egal tuturor copiilor, la final.
Experienta activitatii are rolul de a antrenarea abilitatile de comunicare si de prezentare ale copiilor, si cresterea increderii in sine si a autonomiei in invatare.
Informatii pentru parinti:
Activitatea copiilor va fi supravegheata de echipa NextSteve si coordonata de echipa restaurantului Caru’ cu Bere.
Program:
9:30 – 10:00 – Instruire
10:00 – 10:45 – Primire si servire
11:00 – 11:30 – Masa si premiere
Bilete de participare:
Varianta 1: 80 lei/ 1 copil (masa, sort alb personalizat, diploma, poze) Varianta 2: 150 lei/ 2 copii (masa, sort alb personalizat, diploma, poze) Varianta 3: 220 lei/ 3 copii (masa, sort alb personalizat, diploma, poze) Varianta 4: 45 lei (pentru copiii care au participat la editiile trecute si au deja propriul sort personalizat)
Numar de participanti: 14 copii.
Inscrierea se face prin completarea ACESTUI FORMULAR, in limita locurilor disponibile pana la data de 19 octombrie, ora 12:00. Dupa inscriere, parinti primesc pe email un Ghid detaliat al activitatilor.
Caru’ cu Bere, o adevarata legenda vie si totodata una dintre cele mai vechi berarii ale Bucurestiului, a fost deschis pentru prima data in 1879 in vechiul han Zlatari si, dupa 20 de ani, s-a mutat in Strada Stavropoleos, unde il putem intalni si astazi.
Locul este unul incarcat de traditie unde fiecare obiect are propria poveste. Este unul dintre putinele locuri ale Bucurestiului unde parca nu s-a schimbat nimic, iar arhitectura aminteste celor care-i calca pragul de ce Bucurestiul a fost considerat odata micul Paris. Picturile murale, vitraliile si balustradele sculptate sunt elementele distinctive ale berariei. Spiritul petrecerilor de alta data este prezent si in ziua de azi, atmosfera amintind de exuberanta Bucurestiului de la inceputul secolului XX. (www.carucubere.ro)
Juniori in afaceri este cel mai inovator program pentru copiii din Romania ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzarea practica a unor produse create de cei mici in echipe. Pana in prezent au avut loc 17 editii in 5 orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Constanta, Targu Mures si au participat peste 400 de copii cu varsta intre 5-13 ani. (www.nextsteve.ro)
Comentarii legate de Juniori in restaurant