Ne place sa avem camara plina si sa ne bucuram in toiul iernii de ceva gustos pregatit din timp de noi,nu-i asa?
Conserve cu zacusca, muraturi asortate si multe alte preparate asteapta sa fie savurate.
Hai sa facem schimb de idei si sa ne imbogatim colectia de retete.
Gem de pere
Pentru ca am primit cateva pere de toamna si pentru ca nu le-am consumat proaspete pe toate, m-am gandit sa le valorific.
M-am apucat si le-am spalat, le-am scos semintele si mijlocul mai tare, le-am pus in robotul de bucatarie de le-am tocat, destul de marunt, apoi le-am pus la fiert. La cele 1.5-2 kg pe pere am pus cam 0.5 kg de zahar si le-am lasat la fiert, la foc mic, pana compozitia s-a legat destul de bine. Le-am pus apoi in borcanele, le-am legat cu celofan si le-am pus la pastrat pentru iarna care poata oricand sa vina.
Pofta buna!
Educarea copiilor De ce preferă părinții grădinițele private în Cluj?